Díjazás


1. hely: Oculus Quest 2 VR szemüveg, az ARworks Kft. felajánlása

2. hely: JBL Flip 5 hordozható hangszóró

3–10. hely: Téregeres vezetéknélküli egér


Közönségdíj: Nintendo Switch Lite játékkonzol. (A szavazásra július 1-14 között a https://www.facebook.com/Tereger3D oldalunkon kerül sor)


Legaktívabb osztály díj: az a 6 osztály, ahonnan a legtöbb diák ad le érvényes pályázati alkotást, 2021. szeptemberétől 2 hétre egy Oculus Quest 2-t kapnak iskolai használatra. Amennyiben egyenlőség van a pályázatok darabszámában, abban az esetben a jobb pályaművek nyernek.

Pályázati kiírás


A pályázat témája: Álmaim szigete. A sziget tartalma és az itt található objektumok: épületek, fák, állatok modelljei és stílusa az alkotó szabadságára van bízva.

Technikai megvalósítás: A feladatot 3D modellezéssel kell elkészíteni Vectary vagy Blender programmal, mely az https://elearning.tereger.hu/ oldalról gyorsan, otthonról megtanulható. A 3D alapok kezdőknek 1. vagy 3D alapok kezdőknek 3. ingyenes kurzus elvégzésével elsajátítható az a minimum tudásszint, mellyel a pályázatban kiírt feladat már elvégezhető. Aki magasabb tudásszinttel végezné el a feladatot, azoknak javasolt a kurzusok folytatása, a 3D alapok kezdőknek 2. és 4.

Jelentkezési feltételek: Pályázatra 12-18 évesek alkotásait várjuk (a korhatárt kibővítettük 18 éves korra, a végzős évfolyamokig). A pályázaton történő részvétel ingyenes és előfeltétele legalább 1 Téregér kurzus elvégzése, melyek a pályaművek kiértékelésekor ellenőrzésre kerülnek. A kurzus akkor tekinthető elvégzettnek, ha a diák a kurzus végén található bizonyítványt megszerezte. A pályaművekben szigorúan tilos előre, más által elkészített objektumokat importálni, nem használhatók a Vectary Library elemei vagy 3D stock oldalak objektumai. Nem megengedett modellek felhasználása esetén a pályázót kizárjuk a versenyből.

Pályaművek beadása: Az elkészült 3D modellt az info@tereger.hu email címre kell elküldeni.
Ha Vectaryban történik a modellezés, akkor a jelenetet ki kell exportálni OBJ formátumba, Blenderben történő modellezés esetén a BLEND állományt kell elküldeni.
A pályázat beadásakor a levél tárgyába kérjük az Álmaim szigete megjegyzést beírni. Csatolni kell:
•az OBJ vagy BLEND file-t
•egy renderelt képet
•textúrázás esetén a használt textúrák képeit
•a lent letölthető jelentkezési lapot kitöltve

Nagy méretű csatolmány esetén elfogadjuk a fileküldő oldalak használatát, mint a wetransfer.com vagy mammutmail.com

A pályázatok beadási határideje: 2021. május 31. Eredményhirdetés ideje: 2021. június 15. A beérkezett pályázatokat az ARWorks Kft. szakértői értékelik.

Közönségdíj: A pályaművek a beadási határidő után kikerülnek a facebook oldalunkra https://www.facebook.com/Tereger3D. A legtöbb like-ot elnyert pályamű készítője elnyeri a közönségdíjat, mely egy Nintendo Swich Lite játékkonzol. Szavazni 2021. június 1-14-ig lehetséges. A közönségdíj eredményhirdetésére szintén 2021. június 15-én lesz.

A nyertes alkotásokat a https://tereger.hu/ oldalon tesszük közzé, a pályázókat egyénileg is értesítjük.

A pályázatra történő jelentkezéssel a pályázó egyben engedélyezi, hogy azt a Téregér platform saját kommunikációjában korlátozások nélkül használhatja. Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a feltételezhetően nem az elvárt korosztályba eső indulókat kizárja a pályázatból.

Megnézem a kurzusokat


Kurzusok


Ha nem akarsz regisztrálni, csak zárd be a regisztrációs ablakot!